Sångworkshop må 3/5

<<< Tillbaks

Ämne: Polhems HW – sångworkshop
Datum: Månd. 27 apr. 2015, 17:26
Från: Per Rosenius <per@rosenius.se>

Hej alla Polhemsvänner!

Det idag precis 60 dagar kvar till genrepet av årets uppsättning av Polhems Huvudwerk. Och även om vi i år ska fokusera repetitionerna till juni så tänkte vi tjuvstarta med en sångworkshop nu på söndag – den 3 maj. Alla som har möjlighet är välkomna till Söderledskyrkan i Hökarängen kl 10:00. Det verkar som att alla sjungande roller kommer att finnas på plats för att framföra sina sånger. Och vi alla hjälps åt med att sjunga kör- & ensembledelarna.

Jag räknar med att vi håller på någon stans mellan 2 och 3 timmar och det kommer finnas någon form av enklare fika. Hoppas du kan komma. I så fall vill jag gärna att du anmäler dig till mig, så att jag vet ungefär hur många vi blir. Vägbeskrivning till Söderledskyrkan hittar du här.

Sen kan jag tipsa om att jag idag har gjort en större uppdatering av filarkivet på intranätet. Nu finns noter och ljudfiler till i stort sett alla sånger. Perfekt för er som vill förbereda er inför söndagen. För de sånger som har lite mer arrangerad kör finns även ljudfiler för de enskilda stämmorna, så att ni kan träna på egen hand.

Frågor eller synpunkter? Hör av er till mig eller skriv i samtalsforumet på vårt intranät.

Krama! / Per


Per Rosenius
per@rosenius.se
+46 73 626 33 66
www.perrosenius.se