Dags för tredje säsongen

julia-och-nilsLördagen den 27 juni är det nypremiär på den fullständiga musikaluppsättningen i Sorunda prästgårdspark. I huvudrollerna ser vi liksom 2013 Nils Närman Svensson som Chistoffer Polhem och Julia Nilsson, som Maria Hoffman. Nils har gestaltat Polhem i samtliga uppsättningar sedan 2011, vilket även gäller den åldrade Polhem som även i år spelas av Lars-Ingemar Björkås-Björsell. Polhem som barn spelas som 2013 av Julia Ågren.

Efter premiären planeras ytterligare sju förestälningar:
28 juni, 29 juni, 1 juli, 2 juli, 3 juli, 4 juli och 5 juli.

Ny regi

Redigerat p.g.a. ändrade förutsättningar:

I år blir det ett nytt regiteam:
Per Rosenius  – regissör
Elisabeth Eggehorn – regiassistent
Marika Lagercrantz – regikonsult
Maria Hammarsten – koreograf

Kontinuitet & tradition
Även om det med ny regi följer en del förändringar så är det också mycket som man kommer att känna igen från tidigare uppsättningar.  Det arbete som bl.a. Susanne Ågren, Nils-Petter Ågren, Elin Peedu och Patrik Freij har gjort tidigare år, kommer utgöra en självklar grund för årets version av musikalen.